Geen objecten gevonden

Vacature Geschillenadviescommissie

Oost Flevoland Woondiensten is de woningcorporatie in de gemeente Dronten. Met zo’n 5.000 woningen en 50 medewerkers zorgen we ervoor dat zo’n 10.000 huurders prettig kunnen wonen in Biddinghuizen, Dronten en Swifterbant. Dit verloopt meestal naar wens, maar niet altijd. Soms lukt het niet om klachten naar tevredenheid op te lossen. Dan kan een huurder of woningzoekende de Geschillenadviescommissie inschakelen.

Wat doet de Geschillenadviescommissie?

De Geschillenadviescommissie behandelt op een laagdrempelige manier klachten van huurders of woningzoekenden die zijn uitgegroeid tot een geschil. Dat betekent dat een klacht niet naar tevredenheid is opgelost door de werkorganisatie van OFW en dat de Geschillenadviescommissie door de huurder of woningzoekende wordt ingeschakeld. De leden van de Geschillenadviescommissie zijn overigens allemaal onafhankelijk: ze hebben geen binding met OFW. 
De commissie buigt zich over het geschil, hoort zowel de huurder of woningzoekende als de betrokken medewerkers van OFW en brengt vervolgens een weloverwogen advies uit aan de bestuurder van OFW.

Vacature

De Geschillenadviescommissie van OFW bestaat uit drie leden. In de Geschillenadviescommissie is een vacature ontstaan. De commissie is daarom op zoek naar een nieuw lid. De vacature die er nu is, betreft een lid dat wordt aangewezen door de woningcorporatie. We zoeken iemand die:

  • Juridische kennis met een focus op huurrecht heeft, 
  • In staat is tot onafhankelijke, onpartijdige en objectieve oordeelsvorming,
  • Affiniteit met huur en verhuur van woonruimte en de sociale volkshuisvesting heeft en
  • Geen binding heeft met de werkorganisatie van OFW. 

Vergoeding

Als een geschil wordt voorgelegd aan de Geschillenadviescommissie dan ontvang je voor de behandeling ervan een vergoeding van € 100 (+ een vergoeding van je reiskosten).

Meer informatie

Meer informatie over de Geschillenadviescommissie vind je op www.ofw.nl/geschillen.
Voldoe je aan het geschetste profiel en wil je wat betekenen voor de Dronter samenleving? Dan nodigen we je van harte uit om te solliciteren en je motivatie voor 10 december 2020 te mailen naar anniquelassche@ofw.nl (ambtelijk secretaris van de Geschillenadviescommissie). Ook als je meer wilt weten kan je met haar contact opnemen per mail of je belt 0321-385565. 

Enthousiast en geschikt?

  • Stuur jouw motivatie en cv naar: anniquelassche@ofw.nl

Vragen?

Neem dan contact op met Annique Lassche, Bestuurssecretaris (0321 38 55 14).

In verband met omgang met vertrouwelijke gegevens vragen wij jou om een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG).

Deel deze pagina

 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden