Reparatie aan de woning

Reparaties melden

Op dit moment is het alleen mogelijk om reparaties telefonisch bij ons te melden (0321 38 55 00). Helaas kunnen we door de huidige regelgeving rond het Coronavirus niet alle reparatieverzoeken direct uitvoeren. Op dit moment voeren wij alleen spoedmeldingen en noodzakelijke reparaties direct uit.

We vragen jou om reparaties die geen spoed hebben, later bij ons te melden. Wil je de reparatie toch alvast doorgeven? Dan registreren wij deze en nemen contact met je op zodra de richtlijnen versoepelen/wijzigen. 

Spoedreparaties buiten kantooruren
Wil je buiten kantooruren een spoedreparatie melden, bel dan het noodnummer: (0320) 257 157. Dit telefoonnummer is 24 uur per dag, 7 dagen in de week bereikbaar.

Schakel niet zelf een bedrijf in!

Als je een reparatieverzoek hebt, geef deze dan altijd aan ons door. Geef geen opdracht aan een ander bedrijf zonder onze toestemming. Doe je dat wel, dan zijn de kosten voor jezelf.

Uitzonderingen
In sommige gevallen hoef je jouw reparatieverzoek niet bij OFW te melden, maar kun je direct contact opnemen met een onderhoudsdienst. Hieronder zie je welke reparaties dit zijn.

 

Veelgestelde vragen

 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden