Geen objecten gevonden

Nieuwe afspraken rondom corona

Publicatiedatum: 30-09-2020

 

Afgelopen maandag was er weer een persconferentie waarin het kabinet strengere maatregelen aankondigde om het coronavirus in te dammen. Bij OFW hebben we een aantal nieuwe afspraken gemaakt en is er  ook een aantal bestaande afspraken dat we weer extra onder de aandacht willen brengen. Hierbij zetten we deze punten op een rij. De afspraken gelden tot nader orde en in ieder geval voor de komende 3 weken.

Deze regels geven richtlijnen waarmee we de gezondheid van zowel onze huurders als onze medewerkers willen beschermen.

Kantoor dicht

We willen onze huurders zo goed mogelijk van dienst zijn deze tijd, daarom blijft ons kantoor open, maar alleen op afspraak. U kunt telefonisch of per mail een afspraak maken, vervolgens meld u zich bij de intercom bij onze voordeur. Wanneer u ons kantoor betreedt, vragen we u om uw handen te desinfecteren en 1,5 meter afstand te houden van onze medewerker. Desgewenst zijn er mondkapjes beschikbaar.

Opzichters en servicemedewerkers

Onze opzichters gaan door met het uitvoeren van inspecties en opleveringen. Wel gaan we weer extra letten op de regels die we eerder dit jaar hebben vastgesteld. Dat houdt in dat een opzichter bij bezoeken u vraagt om plaats te nemen in een andere ruimte of buiten te wachten, ook vragen we voor het betreden van de woning of u gezondheidsklachten heeft. Alleen bij het ondertekenen van het inspectierapport zijn onze medewerkers in dezelfde ruimte als de klant. Volg bij het ondertekenen de instructies van onze medewerker.

De dienstverlening in de vorm van reparatieverzoeken gaat door. Ook hierbij houden we rekening met 1,5 meter afstand tot onze klanten en doen we een gezondheidscheck bij de voordeur. We vragen u als huurder om in een andere ruimte dan de werkplek plaats te nemen. In bewoonde woningen zijn we met maximaal twee servicemedewerkers tegelijk aan het werk.

Overlastmeldingen in de wijk en op de campus

De wijkbeheerders, huismeesters en woonconsulenten gaan op overlastmeldingen af, maar ze gaan niet de woning in. Onze medewerker belt aan en neemt direct afstand van de deur en geeft aan graag in gesprek te willen gaan met in achtneming van 1,5 meter afstand. Onze medewerker blijft dus buiten.

Wijkposten en campus

Om contacten zo veel mogelijk te beperken, zijn we komende weken niet aanwezig op de wijkposten in Swifterbant en Biddinghuizen. Voor de campus gaan we kijken of er een plek gevonden kan worden in de Hogeschool voor afspraken met bewoners. Het kantoor op de campus is vanwege een gebrek aan ruimte niet geschikt voor bezoeken. De spreekuren gaan dus alleen door wanneer we een nieuwe plek kunnen vinden in de school. Tot die tijd doen we dit via telefoon, e-mail of WhatsApp.

Met deze afspraken nemen we ook bij OFW onze verantwoordelijkheid om het coronavirus onder controle te houden. Niet alleen voor onze eigen veiligheid en gezondheid, maar ook die van onze klanten en omgeving.

 

 

 

 

 

 

Deel deze pagina

 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden