Hoe bewust ben jij je van je energieverbruik?

Publicatiedatum: 22-07-2020

Heb jij je wel eens afgevraagd hoeveel energie jouw waterkoker, televisie of droger verbruiken? Leen een energiemeter om meer inzicht te krijgen.

Sinds de start van de campagne ‘Ontdek je lekje’ van Energieloket Flevoland en OFW hebben steeds meer bewoners in de gemeente Dronten inzicht gekregen in het energieverbruik in hun woning. Leen voor twee weken een energiemeter via het Energieloket Dronten. Hiermee zie je real-time hoeveel energie jouw apparatuur verbruikt.

Laat de meter bij je thuis bezorgen

Dankzij de haal- en brengservice van het Energieloket wordt de energiemeter op veilige afstand bij jou thuis bezorgd. En na twee weken halen zij de meter weer bij je op. Zo hoeft je zelf de deur niet uit en kun je alsnog jouw ‘lekjes ontdekken’!

Hoe meld ik mij aan?

Aanmelden gaat eenvoudig via de website van Energieloket Flevoland. Ook staan hier slimme tips voor het besparen van energie en ervaringen van andere gebruikers. Na aanmelding neemt een adviseur contact met je op om een geschikt moment af te spreken voor het afleveren van de energiemeter. Lekjes ontdekken was nog nooit zo makkelijk!

  1. Ga naar de website van Energieloket Flevoland.
  2. Vul het formulier in
  3. Niet vergeten op ‘Verstuur’ te klikken!
  4. Een energieadviseur neemt contact met je op voor het maken van een afspraak.

Deel deze pagina

 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden