Gebruik Energie Slim wordt verlengd!

Publicatiedatum: 13-04-2021

Wethouder Ton van Amerongen en Noek Pouw directeur bestuurder OFW hebben feestelijk de verlenging van de campagne Gebruik Energie Slim afgetrapt. Voorheen alleen gericht op koopwoningeigenaren, nu ook voor huurders.

In 2020 heeft de gemeente Dronten extra tijd en energie geïnvesteerd in het stimuleren van energiebesparing bij koopwoningeigenaren. Ook komend jaar zal de gemeente Dronten inwoners ondersteunen bij het energiezuiniger maken van hun woning. Dit alles verloopt via het Energieloket Flevoland. In 2021 is er extra aandacht voor huurders.

Huurders kunnen energiebesparende goodies ontvangen en gebruikmaken van de energiemeterleenservice of een energiebespaaradvies krijgen. Nieuwe huurders worden bij aanvang van de huur gewezen op de energiebespaaracties.

We zijn erg blij dat we met de campagne, samen met de gemeente Dronten, Natuur en Milieufederatie Flevoland en de steun van de Huurders Belangen Vereniging, heel veel huurders kunnen helpen met energie besparen. We roepen huurders dus op om de trip naar het Energieloket Flevoland te maken. Dat loont!

Vraag je Goodie aan via: https://energieloketflevoland.nl/energiebespaartasdronten/

 

 

 

Deel deze pagina

 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden