24 woningen Het Palet bereiken hoogste punt

Publicatiedatum: 28-09-2020

Met een grote hijskraan werden donderdag 24 september de daken van zes van de 24 woningen in Het Palet in Dronten-West geplaatst. Het hoogste punt werd bereikt. En, dat werd gevierd. OFW proostte samen met de bouwlieden van Wensink en Prins B.V. op gepaste afstand op deze mijlpaal binnen het bouwproces.

De komende weken worden resterende woningen in fasen voorzien van daken. Ook duurzaam- en energiezuinigheid is een belangrijk uitgangspunt bij de bouw van de woningen. Zo hebben de daken, net als de vloeren en gevels, een extra hoge isolatiewaarde. Er wordt extra aandacht besteed aan het luchtdicht maken van de daken, zodat het warmte-/koudeverlies vanuit de woningen zo min mogelijk is. Daarnaast worden de woningen compleet gasloos opgeleverd.

“Het bouwproces loopt voorspoedig. We verwachten de woningen volgend voorjaar te kunnen verhuren. Al is het met de winter voor de deur, altijd even afwachten. De toekomstige huurders staan al te ‘trappelen’ om hun nieuwe woning te betrekken. We hopen hen voor het einde van dit jaar alvast een inkijkje in hun nieuwe woning te geven.”

  
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden